Jessica-JSC-Coaching

Jouw Strategisch Coach

Heb ik je aandacht?

Niet meer met tegenzin naar je werk? Eindelijke dat fantastische team voor elkaar krijgen? Het gesprek aangaan met je leidinggevende over wat je echt wilt? Gaan voor die carrièreswitch?     Klaar met stress? Waar wacht je nog op? Niet meer twijfelen! Het wordt tijd om te gaan doen!   Maak een afspraak voor een kennismaking. 

Coaching voor jou

Coaching is voor iedereen. Ook voor jou! Met welke hulpvraag je ook zit. Je bent op zoek naar antwoorden. Samen gaan we je hulpvraag onderzoeken. Wat speelt er door je hoofd, welke invloed heeft dat op jou? Samen gaan we werken aan jouw doel. Welke stappen en acties zijn er nodig om je doel te bereiken?

Op zoek gaan naar je antwoorden met hulp van een coach zou heel normaal moeten zijn. Het is werken aan je eigen ontwikkeling. Wie wilt dat nu niet?

Coaching voor bedrijven

Voor bedrijven is coaching een aanvullend instrument om de ontwikkeling van medewerkers te onderstenen en te stimuleren. Enthousiaste medewerkers die echt op hun plek zitten. Daar ga je toch voor? Coaching kan hierbij onderdeel zijn van duurzame inzetbaarheid, maar is ook een goede toevoeging bij (preventief) verzuim door stress of burn-out klachten.

 Jessica Groot - Gijsbrecht van Amstelstraat 98a - 1214 BB  Hilversum - info@jsccoaching.nl - KVK: 85090379                  

© JSCCoaching 2022