Wanneer kies je voor een
Strategisch Coach?

Er zijn van die momenten dat het allemaal even teveel is. Stress, hoge werkdruk, nieuwe functie, die collega die niet leuk is, niet op je gemak binnen een team, overleggen vind je lastig, gesprek aangaan met je leidinggevende. Is er nog wel een uitdaging? Je moet een slecht nieuws gesprek gaan voeren, maar hoe? Moet je nu een andere baan zoeken? Vind je je functie nog wel leuk? Je slaapt slecht, ligt wakker van je werk... Ga je je dan toch maar ziek melden?

Of wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Jezelf ontwikkelen? Uitzoeken wat je tegenhoudt om een andere stap te nemen? Je eigen belemmeringen en waarheden aangaan?
Ook daar is strategisch coachen voor!

Blijf niet lopen met je vragen, maar ga in gesprek. Als strategisch coach help ik jou om helderheid te krijgen in de vragen die door je hoofd spelen. Soms kan het heel duidelijk zijn en soms duurt het wat langer. Dit kan komen doordat er meer aan de hand is, dan je verwacht. Je gedachtes en gevoelens worden vaak beïnvloed door je verleden en belemmeringen die je niet altijd kent. Je eigen "ik'" wordt gevormd door hoe je altijd geleerd hebt, je omgeving, maar ook door het bedrijf waar je werkt. En dat is niet erg! Het is juist leuk om jezelf te leren kennen. Door met elkaar in gesprek te zijn, gaan we aan de slag met onderwerpen die voor jou van invloed zijn.

Strategisch coachen betekent coachen met een doel en dat is wat ik ook met je ga doen, doelgericht en met een duidelijk plan. Een sessie is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat wat we samen bereiken is een plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van coaching on the job. Dit kan zowel met simulaties tijdens de sessies als in je eigen werkomgeving. Door te doen en te ervaren leer je sneller en is het makkelijker om nieuwe ontwikkelingen eigen te maken. We gaan actief aan de slag met je vraag. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende mogelijkheden, waaronder: coachingsmatrix, emogram, simulaties, kernwaarden en visualisatie. We maken samen je doel helder en gaan daar naar toe werken. Onderweg komen we vast en zeker obstakels tegen. Die gaan we aan en geven ze een plek waardoor ze niet meer van invloed zijn. Hoe groot dat obstakel is, dat bepaal jij.

Afhankelijk van je vraag, kan dit met 1 sessie of met meerdere sessies. 
Na een kennismakingsgesprek geef ik je advies wat voor jou het beste is om te doen. 

Wil je aan de slag gaan? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en ik neem contact met je op.

 Jessica Groot - Gijsbrecht van Amstelstraat 98a - 1214 BB  Hilversum - info@jsccoaching.nl - KVK: 85090379                  

© JSCCoaching 2022