JSC Coaching Col d'Ornon

Jouw Strategisch Verzuim Coach

Wanneer maak jij de stap ?

Wil je meer weten over stress, burnout, werkdruk, vitaliteit, verzuim en coaching?  

voor werknemers en werkgevers  

Stop met twijfelen, maak de stap!   

Tafelgesprek

verzuimbegeleiding

Wil je meer weten hoe je om kan gaan met verzuim? Lukt het niet om de re-integratie goed in te zetten? Is er sprake van psyschisch verzuim? Voel jij dat je niet lekker in je vel zit en dat de werkdruk teveel wordt? Wil je weer met plezier naar je werk? Betere werk/privé balans?

meer over verzuim
Aanmelden

Wil je meer weten hoe je om kan gaan met verzuim? lukt het niet om de re-integratie goed in te zetten? Is er sprake van psyschisch verzuim? Voel jij dat je niet lekker in je vel zit en dat de werkdruk teveel wordt? Wil je weer met plezier naar je werk? Betere werk/privé balans?

Wil je meer weten hoe je om kan gaan met verzuim? Wat zijn de wettelijke regels? Wil je ook preventief aan de slag met voorkomen van verzuim?  Lees meer

Coaching voor jou!

jessica strategisch coach

Coaching is voor iedereen. Ook voor jou! Met welke hulpvraag je ook zit. Je bent op zoek naar antwoorden en hoe je deze antwoorden positief kan benutten.

Wil je inzicht in jouw loopbaan? Heb je last van stress? Ga je met tegenzin naar je werk? Wil je weten welke functie er bij jou past? Samen met een coach op zoek gaan naar je antwoorden, dat zou heel normaal moeten zijn. Het is werken aan je eigen ontwikkeling en welke keuzes er voor jou bij passen. Meer (in)zicht in je eigen twijfels. Waar komen deze vandaan en hoe je kun je deze juist positief inzetten. Wie wil dat nu niet?

Coaching voor bedrijven

Voor bedrijven is coaching een aanvullend instrument om de ontwikkeling van medewerkers te stimulerenen en te koppelen aan duurzame inzetbaarheid. Door preventief met coaching aan de slag te gaan ervaar je meer tevreden medewerkers. Dit draagt bij aan verlaging van verzuim en stress/burn-out klachten. 

Graag kom ik met je in contact hoe coaching ingezet kan worden bij jou bedrijf. 

Wie is JSC Coaching coach?

Een strategisch coach werkt op basis van een duidelijk plan en altijd doelgericht.
Een sessie is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat wat we samen bereiken is een plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van coaching on the job.
Dit kan zowel met simulaties tijdens de sessies als in je eigen werkomgeving. Door te doen en te ervaren leer je sneller en is het makkelijker om nieuwe ontwikkelingen eigen te maken.
 

Welke vraag heb je?

© JSCCoaching 2022